Hawaiian Pineapple Cheesecake

de RuxyRux in Prajituri, 28 Iun 2011 | 1983 vizualizari

 

...de fapt este o prajitura delicioasa cu branza si ananas, care dupa denumire ma duce cu gandul intr-o calatorie minunata in insoritul Hawai.... tot se apropie vacanta...macar in gand pot sa ma bucur de ea....

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 2 cani( in jur de 200 gr biscuiti fin macinati( reteta prevede napolitane, eu am inlocuit cu biscuiti)
  •  3 linguri de unt
  •  1/2 cana de nuca cocos( in jur de 50 gr) 
  • 3/4 cana de migdale( sau nuca Macademia) ,macinata
  • Umplutura:
  • 710 gr crema de branza Philadelphia
  •  200 gr zahar
  •  3 oua mari
  •  1/2 cana de ananas bine scurs( din compot) 
  • 1 lingura esenta vanilie 
  •   Topping:
  • 2 cutii---Bucati de ananas din compot sau bucati de fructe din compot exotic

Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hawaiian Pineapple Cheesecake:

Se combina ingredientele pentru blat la mixer. Intr-o forma de tort cu inel detasabil se tapeteaza blatul cu hartie pergament si se toarna compozitia de blat. Se preseaza usor si se da la cuptorul incins la 180 grade pentru 8 minute.


Se raceste complet.


La mixer punem crema de branza, apoi zaharul si amestecam usor. Se adauga pe rand cate un ou. Apoi ananasul scurs bine si vanilia. Se amesteca cu grija pe viteza mica.


Se toarna compozita de branza peste blat si se da la cuptor intre 50 de minute si o ora sau pana este rumenita.


Se raceste bine inainte sa scoatem inelul si sa rasturnam pe platou.... eu am lasat-o peste noapte si apoi se decoreaza cu ananas.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hawaiian Pineapple Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

RuxyRux 1

19.07.2011, 23:27

Ligiuta scumpa....multumesc draga mea...esti bine?

Sylvia 1

20.07.2011, 00:13

wow reteta de chef en cuisine

RuxyRux 1

19.10.2011, 21:14

Sylvia

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu fructe de padure (fara coacere)