...de fapt este o prajitura delicioasa cu branza si ananas, care dupa denumire ma duce cu gandul intr-o calatorie minunata in insoritul Hawai.... tot se apropie vacanta...macar in gand pot sa ma bucur de ea....
Se combina ingredientele pentru blat la mixer. Intr-o forma de tort cu inel detasabil se tapeteaza blatul cu hartie pergament si se toarna compozitia de blat. Se preseaza usor si se da la cuptorul incins la 180 grade pentru 8 minute.
Se raceste complet.
La mixer punem crema de branza, apoi zaharul si amestecam usor. Se adauga pe rand cate un ou. Apoi ananasul scurs bine si vanilia. Se amesteca cu grija pe viteza mica.
Se toarna compozita de branza peste blat si se da la cuptor intre 50 de minute si o ora sau pana este rumenita.
Se raceste bine inainte sa scoatem inelul si sa rasturnam pe platou.... eu am lasat-o peste noapte si apoi se decoreaza cu ananas.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro