Home made shaorma

de Oana in Pui, 30 Apr 2009 | 18806 vizualizari

 

Cine nu tanjeste dupa o shaorma buuuunaaaa?? Si ce e mai bun decat sa o faci tu acasa?

Trebuie doar sa cumparati niste lipii libaneze si restul gasiti in casa :)

 

INGREDIENTE

  • snitele de pui in pesmet
  • cartofi prajiti
  • salata de varza alba cu marar
  • ceapa rosie de apa taiata rondele
  • gogosari si castraveti in otet
  • ketchup
  • sos tartar
  • mujdei de usturoi, optional
  • lipii libaneze
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Home made shaorma:


Atentie, pregatiti farfuriile! Puneti pe o farfurie lipia, ungeti-o cu sos tartar si apoi asezati dupa preferinta si in ce cantitate vreti toate ingredientele. Eu pun cartofii prajiti, deasupra feliute subtiri de snitel, apoi castraveti murati, varza, ceapa rosie, ketchup si eventual mujdei.


Pofat buna!

 

TIPS-URI

1

Carnea de pui se poate face in mai multe feluri. Eu am facut in mai multe randuri cu piept de pui taiat subtire si facut la teflon, cu pui intreg la cuptor si cu snitele din piept de pui. Cel mai mult imi place cu snitele :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Home made shaorma" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

marieta 1

26.09.2010, 02:30

cu adevarat buna facuta in casa!!eu fac si lipiile!!

jolygina 1

27.11.2010, 00:07

ce mult imi place

Gurmanzii 1

12.01.2011, 23:56

Ce bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute albe(fierte) cu sos alb