Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Spalam pulpele si le indepartam pielea.
Amestecam 2 linguri pasta de tomate cu 100 ml apa, adaugam putin rozmarin uscat, sare si piper dupa gust, turnam acest amestec peste pulpe.
Curatam si spalam morcovii si ciupercile pleurotus.
Morcovii se feliaza cu razatoarea fina, ciupercile se taie fasii,apoi le adaugam peste sos si pulpe.
Amestecam totul bine, acoperim vasul cu folie alimentara si dam la rece cateva ore (eu le-am lasat peste noapte).
Preincalzim cuptorul la 200 grade.
Asezam pulpele intr-un vas de yena cu capac. Turnam si marinada cu legume peste pulpe.
Acoperim vasul si il dam la cuptor pentru 40 minute.
Dupa acest timp indepartam cu grija capacul intoarcem pulpele, asa incat acestea sa fie la suprafata sa se poata rumeni si dam din nou vasul la cuptor, de data aceasta fara capac pentru alte 20 minute.
Scoatem mancarea din cuptor, presaram verdeata proaspat tocata si servim.
Pofta buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola