Pachetele umplute

de Sidy in Pui, 3 Mai 2011 | 1688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de snitel sau file de piept de pui
  • 1 conserva de ciuperci
  • 5 felii brinza topita Hockland
  • 1-2 oua
  • ceapa
  • patrunjel verde
  • sare ,
  •  piper
  • 1 lingurita mustar
  • smintina.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele umplute:

Feliile de piept se bat bine si se condimenteaza cu sare si piper. Din ciuperci facem o tocanita cu putina ceapa dar nu adaugam apa de loc. Cind e gata spargem ouale peste ciuperci si invirtim pina se intaresc. Potrivim de sare si piper si adaugam patrunjel verde tocat.


Peste feliuta de snitel punem o felie de brinza topita si o lingura din compozitia de ciuperci. Prindem bine cu scobitori si asezam pachetelele intr-o cratita cu putina apa si lingurita cu mustar.


Lasam sa fiarba pachetelele . La sfirsit in sosul lasat de ele adaugam putin unt si smintina. Se servesc cu cartofi piure sau orice alte legume.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

03.05.2011, 17:56

Pachetele, pachetele...grozav Sidy!

LUK 1

03.05.2011, 20:55

si eu vreau

MIUTA 1

03.05.2011, 23:18

Tare bune,le-am pus la favorite

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Sarmalute cu praz in dovleac

de abetina 3

ieri la 20:44

MUȘCHIULEȚ ÎMPLETIT ( CU PESTO ȘI ROȘII USCATE)

ieri la 10:50

Desert gogosele rapide cu scortisoara

ieri la 10:49

Aperitiv cartofi surpriza

de GeorgiG 5

pe 18.09 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos tiganesc