Honey Bear - Lapte cu miere si scortisoara

de housy in Bauturi, 13 Dec 2010 | 7861 vizualizari

 

Un astfel de laptic cald am baut aseara intr-un pub din Tg Mures... si tare bine mi-a mai prins, venind din frigul si ninsoarea de afara...dupa colindele cantate langa bradul mare din centru, de un cor de copii !! Vin sarbatorile si se simte....peste tot...in tot!!

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 2 linguri de miere
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 2 batoane de scortisoara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Honey Bear - Lapte cu miere si scortisoara:

 

  • - laptele se incalzeste
  • - intr-o cana sau pahar inalt se pune o lingura de miere
  • - peste se toarna laptele
  • - se presara scortisoara
  • - iar batonul de scortisoara se foloseste pe post de pai

                                                   Merge de minune langa un fursec de ciocolata!!

 

TIPS-URI

1

- laptele, dupa ce a fost incalzit, poate fi batut spuma cu un mixer special de frappe (din pacate eu nu am avut asa ceva in dotare)

Daca ti-a placut reteta noastra "Honey Bear - Lapte cu miere si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza de vaci si gem de caise

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă

ieri la 14:18

Gomboti cu prune - Reteta gustoasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 25.07 la 17:08

Cupcakes cu Crema Pufoasa si Aerata, cu Mascarpone si Frisca

pe 25.07 la 13:54

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cappuccino freddo