Honey Bear - Lapte cu miere si scortisoara

de housy in Bauturi, 13 Dec 2010 | 3935 vizualizari

 

Un astfel de laptic cald am baut aseara intr-un pub din Tg Mures... si tare bine mi-a mai prins, venind din frigul si ninsoarea de afara...dupa colindele cantate langa bradul mare din centru, de un cor de copii !! Vin sarbatorile si se simte....peste tot...in tot!!

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 2 linguri de miere
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 2 batoane de scortisoara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Honey Bear - Lapte cu miere si scortisoara:



  • - laptele se incalzeste

  • - intr-o cana sau pahar inalt se pune o lingura de miere

  • - peste se toarna laptele

  • - se presara scortisoara

  • - iar batonul de scortisoara se foloseste pe post de pai


Merge de minune langa un fursec de ciocolata!!


 

TIPS-URI

1

- laptele, dupa ce a fost incalzit, poate fi batut spuma cu un mixer special de frappe (din pacate eu nu am avut asa ceva in dotare)

Daca ti-a placut reteta noastra "Honey Bear - Lapte cu miere si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

LUK 1

13.12.2010, 23:12

f frumos!

Dana_Retetegg 1

13.12.2010, 23:46

ce mult imi place

MotanLaOale 1

14.12.2010, 11:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Smoothie cu banana, portocala si mere