Honey Bear - Lapte cu miere si scortisoara

de housy in Bauturi, 13 Dec 2010 | 3991 vizualizari

 

Un astfel de laptic cald am baut aseara intr-un pub din Tg Mures... si tare bine mi-a mai prins, venind din frigul si ninsoarea de afara...dupa colindele cantate langa bradul mare din centru, de un cor de copii !! Vin sarbatorile si se simte....peste tot...in tot!!

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 2 linguri de miere
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 2 batoane de scortisoara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Honey Bear - Lapte cu miere si scortisoara:



  • - laptele se incalzeste

  • - intr-o cana sau pahar inalt se pune o lingura de miere

  • - peste se toarna laptele

  • - se presara scortisoara

  • - iar batonul de scortisoara se foloseste pe post de pai


Merge de minune langa un fursec de ciocolata!!


 

TIPS-URI

1

- laptele, dupa ce a fost incalzit, poate fi batut spuma cu un mixer special de frappe (din pacate eu nu am avut asa ceva in dotare)

Daca ti-a placut reteta noastra "Honey Bear - Lapte cu miere si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

LUK 1

13.12.2010, 23:12

f frumos!

Dana_Retetegg 1

13.12.2010, 23:46

ce mult imi place

MotanLaOale 1

14.12.2010, 11:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Cafea interactiva