Hotdog with a twist

de moi_miruna in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2011 | 4560 vizualizari

 

Eu si sotul meu avem deja o traditie. Dupa felul in care suntem de tura la serviciu (el e o saptamana dimineata, o saptamana dupa amiaza) aducem cafeaua si ceva de mancare la pat. Duminica saptamanii in care imi aduce el de mancare, e randul meu sa aduc ceva "deosebit" ca mic dejun. Asa mi-a venit ideea de a face un hotdog with a twist :

 

INGREDIENTE

  • 4 cremwursti de pui sau de porc
  • o bagheta
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • maioneza hellman's light
  • mustar dulce sau picant (dupa preferinte)
  • castraveti in otet 
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hotdog with a twist:

Se pun la fiert cremwurstii si se lasa sa fiarba ~15 minute.


Intre timp se prepara sosul "with a twist". Se taie rosiile cubulete mici si ceapa julien. Se pune putin ulei intr-o tigaie de teflon si se calesc ceapa si rosiile pana se inmoaie putin (ceapa trebuie sa fie putin al dente, altfel se face mult prea moale si nu mai este la fel de buna). Se condimenteaza numai cu sare si piper.


Se toaca si castravetii in cuburi mici, mici.


Se taie bagheta in 3 si se taie fiecare bucata pe mijloc.


Sosul "with a twist" se pune primul pe paine primul, se pune apoi cremwurstiul, cubuletele de castraveti in otet, maioneza si mustarul.


Se serveste imediat :)

 

TIPS-URI

1

Cel mai bine merge cu o Cola rece cu gheata intr-o zi torida :)

2

Cine doreste poate adauga si ketchup dulce sau picant (eu nu am mai pus, sosul a facut toata treaba :) )

Daca ti-a placut reteta noastra "Hotdog with a twist" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

05.06.2011, 23:14

bine ai venit si cat mai multe retete ca si aceasta care e f buna

MotanLaOale 1

06.06.2011, 16:19

bun bun

cristibuc78 1

26.02.2013, 21:16

cremvustii stiam ca se fierb 3-4 min,m-am luat dupa reteta t i-am lasat 1o min si sau desfacut,sau imprastiat,si cei de porc si cei de pui,si am reluat fierberea la 5 min e ok.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornulete fragede
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta perfecta;)