Hrean cu oțet (simplu sau cu sfeclă roșie)

de DinDragostePentruGatit in Pt. carne, 15 Ian 2013 | 2425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 rădăcini de hrean;
  • 1 sfeclă roșie;
  • circa 1L oțet de mere și miere;
  • 1 lg sare;
  • 2 lg zahăr sau miere.
  • Opțional
  • ardei iute.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrean cu oțet (simplu sau cu sfeclă roșie):

Se curăță rădăcinile de hrean, se spală; la fel și sfecla roșie.


Se dau la răzătoarea mică sau se poate folosi robotul de bucătarie.


După ce s-au răzuit, se amestecă cu oțet de mere, sare și zahăr.


Se păstrează în borcane, la rece.



 

TIPS-URI

1

Pentru un plus de gust, am adăugat câte un ardei iute uscat în fiecare borcan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hrean cu oțet (simplu sau cu sfeclă roșie)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

16.01.2013, 13:18

Nu stiu daca as putea manca ca e prea iute

DinDragostePentruGatit 1

16.01.2013, 13:44

Fiecare cu gusturile lui, Rocsi. Eu-s fan picant.

Sim0na 1

17.01.2013, 21:39

bun in ambele variante!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Sos de hrean