Hribi cu smantana

de lucy2002 in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2014 | 1196 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg hribi fierti (eu am avut la congelator )
  • 700 g smantana cu grasime 12%
  • 150 ml ulei
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • doua oua
  • o lingura de faina de grau
  • sare si piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hribi cu smantana:

Se toaca ceapa si se pune la calit in uleiul incins . Se adauga hribii fierti peste ceapa calita si se lasa 10 minute pe foc amestecand continuu. Batem ouale cu smantana si o lingura de faina, adaugam sare si piper ( dupa gustul fiecaruia ) dupa care turnam amestecul peste hribi. Lasam pe foc pentru inca 10-12 minute. Pisam usturoiul si-l adaugam la sfarsit. Optional se poate adauga si patrunjel verde tocat.


Se serveste cu mamaliguta fierbinte.


Pofta buna !





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

30.04.2014, 23:33

Rocsi 1

01.05.2014, 11:07

_Alina_ 1

01.05.2014, 16:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pleurotus cu smantana la multicooker