Hrisca cu aroma de portocala

de mimmi in Dulciuri, 1 Apr 2013 | 1422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana hrisca
  • 2 cani lapte
  • coaja rasa de la o portocala
  • 1-2 linguri miere
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 baton scortisoara
  • optional anason
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrisca cu aroma de portocala:

Spalam hrisca in cateva ape si o lasam peste noapte la inmuiat in apa. Punem laptele la fiert impreuna cu mierea,coaja de portocala,scortisoara si anason,cand a inceput sa firba,adaugam hrisca si o lasam sa de-a un clocot.


Oprim focul si lasam cu capacul pus pentru 10 minute,sa absoarba laptele.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hrisca cu aroma de portocala" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Ina 1

01.04.2013, 21:12

Nu prea inteleg cand amestec hrisca cu laptele

MotanLaOale 1

01.04.2013, 21:49

Rocsi 1

01.04.2013, 22:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Hrisca in lapte