Hrisca cu legume la grill

de Bucataras in Vegan / Raw vegan, 14 Oct 2020 | 215 vizualizari

 

Pentru astazi am pregatit o mancare sanatoasa, satioasa si plina de culoare: hrisca cu cateva legume puse la gratar, gen sfecla, dovlecei, ardei gras, legume care completeaza bine si imbogatesc gustul mancarii.

 

INGREDIENTE

  • 2 cesti de hrisca
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • sare, cimbrisor
  • curry
  • scortisoara
  • boia de ardei dulce
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 sfecle mici
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei grasi
  • 2 ardei iuti
  • Frunze de mangold
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingurita de chimen
  • sare, piper
  • busuioc proaspat
  • miez de nuca
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrisca cu legume la grill:

Pune hrisca la inmuiat pentru macar 1 ora, apoi scurge-o de apa.


Toaca marunt ceapa si 1 catel de usturoi, trage-le rapid in ulei de masline si adauga hrisca si condimentele: sare, putin cimbrisor, curry, boia dulce si un varf de cutit de scortisoara. Amesteca, adauga 2 cesti de apa si lasa hrisca la fiert.


Pregateste legumele pentru gratar: sfecla si dovlecelul taiate in rondele, ardeii intregi sau fasii daca preferi.


Unge gratarul/tigaia grill cu putin ulei si cand s-a incins aranjeaza legumele si cateii de usturoi taiati, printre legume. Eu am pus si cateva frunze de mangold pe tigaia incinsa.


Arunca un praf de sare, 1 lingurita de chimen si piper macinat proaspat. Intoarce-le de pe o parte pe cealalta atunci cand se rumenesc usor, nu le lasa prea mult, sa ramana crocante.


Pregateste platoul pentru servit: pune 2-3 linguri de hrisca, apoi aranjeaza rondele de legume, ardei, miez de nuca, decoreaza cu frunze proaspete de busuioc si stropeste cu ulei de masline.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Hrisca cu legume la grill" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Ancutsa 1

16.10.2020, 22:04

Interesant!

dantes 1

17.10.2020, 09:30

Buna!

Rocsi 1

17.10.2020, 21:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

5594 puncte

katty

4926 puncte

Bya Ralu

4803 puncte

mirela0911

4743 puncte

simona72

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Strudel cu dovleac
  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert paine dulce cu scortisoara (Pull-apart bread)