Hummus cu avocado

de Criss in Mancaruri de post, 21 Mai 2016 | 5762 vizualizari

 

Imi place mult de tot hummusul simplu sau in diferite combinatii, de exemplu cu ardei copti sau cu cartof dulce. Si pentru ca de fiecare data cand merg la Kaufland, cumpar si cate o conserva de naut de la Sun Food, am intotdeauna in camara si mai aveam si un avocado copt, le-am combinat si a iesit o minunatie cremoasa. Cred ca deocamdata aceasta varianta e preferata mea. :) Si va invit si pe voi sa o incercati, mai ales ca nu va ia mai mult de 5 minute sa pregatiti o gustare delicioasa si sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • -1 conserva de naut
  • -1 avocado copt
  • -zeama de la o jumatate de lamaie
  • -2 linguri ulei de masline
  • -1 catel de usturoi
  • -sare
  • -chimen
  • -1 lingura tahina (pasta de susan)
  • -tortilla chips (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus cu avocado:

Intr-un bol se pune nautul scurs. (Nu aruncati apa din conserva de naut.

O veti folosi la prepararea hummusului.) Se pune miezil fructului de avocado, usturoiul, sarea, uleiul de masline, pasta tahini, chimenul si jumatate din cantitatea de apa.

Se mixeaza si daca mai e nevoie, se mai poate adauga apa atat cat sa rezulte un amestec cremos si omogen.  Hummusul se serveste cu paine prajita, crackersi sau ce va place voua.

Mie imi place mult de tot co toast de secara de la Lidl, dar merge de minune cu tortilla chips cu fulgi de chilli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus cu avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

diaconta 1

22.05.2016, 20:40

Nici nu am incercat,nici nu am gustat dar arata bine

mamaieelena 1

22.05.2016, 22:07

Criss 1

23.05.2016, 08:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci