Iahnie de fasole cu carnati

de dakris in Mancaruri de legume, 20 Apr 2012 | 3167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 1 morcov mic
  • 2 cepe
  • 1 ardei capia
  • 1 cartof
  • pasta de tomate
  • ulei
  • sare, foi dafin, boia ardei dulce
  • patrunjel
  • carnati
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu carnati:

Fasolea se tine in apa rece de seara pana dimineata. Se pune la fiert si dupa ce da cateva clocote se schimba apa pe care o inlocuim tot cu apa fierbinte. 1 cartof intreg se pune la fiert impreuna cu fasolea (pentru a absorbi substantele ce determina disconfort abdominal) care ulterior se arunca.


Ceapa si ardeiul se toaca, morcovul se rade prin ochiurile mici ale razatorii si se pun la calit in ulei pentru cca 10 min apoi adaugam 1 cana de apa, acoperim cu un capac si lasam sa se inabuse. Daca mai este necesar se mai adauga apa fierbinte. Cand s-au inmuiat se adauga pasta de tomate si se calesc impreuna 5 min apoi se adauga fasolea, putina apa in care a fiert fasolea si carnatii prajiti/fripti. Dupa cca 10 se inlatura de pe aragaz si se adauga patrunjelul tocat.


 

TIPS-URI

1

Apa in care fierbe fasole se poate schimba si de 2 ori (atentie! cu apa clocotita)

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

jolygina 1

21.04.2012, 11:28

imi place

adry88 1

21.04.2012, 16:18

si eu vreau

Panacris 1

26.11.2013, 18:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crap crocant-picant  cu garam marsala

ieri la 20:43

Madlene cu lamaie si coacaze

de katty 5

ieri la 18:37

Cornulete cu branza, nuca si scortisoara

de katty 5

ieri la 18:17

Friptura de miel cu tarhon

de katty 5

ieri la 18:13

RETETA RECOMANDATA
Fasole rosie cu carnati de casa si boia iute