Iahnie de fasole cu ciolan afumat

de -Licurici- in Mancaruri cu carne, 12 Noi 2016 | 892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g fasole boabe
  • ciolan afumat
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 2 rosii
  • boia dulce
  • praf de chilli
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu ciolan afumat:

Fasolea se lasa o noapte la inmuiat. A doua zi se fierbe. Eu am fiert-o in oala sub presiune, 45 min.


Ciolanul l-am fiert separat, 30 min si am aruncat apa. Am desfacut carnea dupa os si am taiat-o in bucati mai mici.


Cand a fiert fasolea, am adaugat carnea si am mai lasat pe foc inca 40 min.


Intre timp, am tocat legumele si le-am calit in putin ulei cu sare, piper, boia, chilli.


Am pus legumele calite in oala, am adaugat rosiile tocate cubulete, crenguta de cimbru, am potrivit gustul cu sare si am mai lasat 15 min pe foc.


La sfarsit, am adaugat patrunjel tocat.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

-Licurici- 1

13.11.2016, 11:57

Rocsi 1

13.11.2016, 20:16

Ia sa imi pui o portie ca vin la masa!

-Licurici- 1

13.11.2016, 21:14

Te astept!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan afumat