Iahnie de fasole cu cuburi de soia

de amalia01 in Mancaruri de post, 27 Noi 2015 | 883 vizualizari

 


  Pentru ca suntem in perioada Postului, va propun o reteta simpla si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 2 cepe albe
  • 1 morcov
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de marar uscat
  • 1 foaie de dafin
  • 1 plic soia Inedit cuburi
  • 1 cub Maggi Legume


Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu cuburi de soia:

Fasolea o alegi si o pui la inmuiat pentru cateva ore.



Morcovul il cureti, il speli si il dai pe razatoare.



Ceapa o cureti, o speli si o toci marunt.



Incingi uleiul in cratita si adaugi morcovul si ceapa, calindu-le pentru 1 minut.



Adaugi fasolea scursa de apa, sare si piper dupa gust si 3 cani de apa. Acoperi cu un capac si lasi sa fiarba la foc mic.



Intre timp pui la fiert soia impreuna cu cubul de Maggi. Cand sunt fierte cuburile le strecori si le lasi la scurs intr-o strecuratoare.




Daca mai este nevoie adaugi apa pana cand fasolea este fiarta. In acest moment adaugi foaia de dafin, cuburile de soia si mararul si mai lasi 5 minute.



Scoti foaia de dafin si servesti cu castraveti murati.




Sa aveti pofta alaturi de cei dragi!

 

TIPS-URI

1

soia

2

Inedit

3

post

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu cuburi de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

cristinutanicolita 1

27.11.2015, 15:04

foarte bun

MotanLaOale 1

27.11.2015, 15:11

Gicuta69 1

03.12.2015, 09:46

Un preparat gustos!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu usturoi verde la cuptor