Iahnie de fasole uscata

de Miha in Mancaruri de post, 19 Iun 2009 | 10909 vizualizari

COMENTARII (12)

Bucataras 1

19.06.2009, 18:30

Cu oua ochiuri?

Bucataras 1

19.06.2009, 18:35

Miha, da-ne ma si noua lectii, cum naiba de faci pozele astea asa de misto?

sandytza 1

19.06.2009, 21:33

mama da ce bine arata iahnia asta chiar de mult nu am mai facut.

Miha 1

19.06.2009, 22:36

Nu stii cum is ouale ochiuri? Maine fac o poza!

Miha 1

19.06.2009, 22:56

Sandytza,multumesc! Nici eu nu mai facusem demult! Foarte rar mancam.

Miha 1

19.06.2009, 22:58

Gusti,revenind la intrebarea ta...nu stiu sa-ti raspund la intrebare. Nu stiu de ce anume sunt in stare alte aparate,eu il stiu pe-al meu,ce si cat poate. Nu e un aparat performant,dar am invatat sa-l exploatez. E atat de exploatat saracul,ca e plin tot de faina!

danygospodina 1

21.06.2009, 15:39

Nu mai spun cu ce se mananca minunatia asta. Mai ales daca faci si ochiuri. Cu ma-ma-li-gu-tzaaaaaaa !!!!!!

Miha 1

21.06.2009, 15:47

Daaa...cu mamaliguta am papat!

Oana 1

21.06.2009, 17:11

Miha, ce pofta mi-ai facuuuuut . Dany, esti mortala rau cu mamaliguta . Eu chiar n-am mancat iahnie cu mamaliguta, dar sigur o sa incerc! Miha, mai ai? trimite-mi o portie ca

Miha 1

22.06.2009, 04:08

Nu mai am Oana! Si azi nici chef de bucatareala nu am. Asa ca treci tu la treaba!

Oana 1

22.06.2009, 12:08

Asa, da, cu castraveciori murati Cred ca maine, poimaine fac si eu...daca Miha nu mai are...

danygospodina 1

22.06.2009, 14:44

Si cu gogonica, sau un castravecior murat .Krantz,krantz ! ! ! Sau HARBUZ murat..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura bicolora cu crema de lamaie si capsuni

de Rocsi 9

la 11:33

Budinca de orez cu capsuni la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

de laura_n 6

ieri la 17:31

Dulceata de cirese amare

ieri la 15:29

Desert tort 10 ani

pe 16.06 la 21:34

RETETA RECOMANDATA
Piure cremos cu sos de rosii si gogosar