Iahnie de fasole uscata

de Miha in Mancaruri de post, 19 Iun 2009 | 11221 vizualizari

COMENTARII (12)

Bucataras 1

19.06.2009, 18:30

Cu oua ochiuri?

Bucataras 1

19.06.2009, 18:35

Miha, da-ne ma si noua lectii, cum naiba de faci pozele astea asa de misto?

sandytza 1

19.06.2009, 21:33

mama da ce bine arata iahnia asta chiar de mult nu am mai facut.

Miha 1

19.06.2009, 22:36

Nu stii cum is ouale ochiuri? Maine fac o poza!

Miha 1

19.06.2009, 22:56

Sandytza,multumesc! Nici eu nu mai facusem demult! Foarte rar mancam.

Miha 1

19.06.2009, 22:58

Gusti,revenind la intrebarea ta...nu stiu sa-ti raspund la intrebare. Nu stiu de ce anume sunt in stare alte aparate,eu il stiu pe-al meu,ce si cat poate. Nu e un aparat performant,dar am invatat sa-l exploatez. E atat de exploatat saracul,ca e plin tot de faina!

danygospodina 1

21.06.2009, 15:39

Nu mai spun cu ce se mananca minunatia asta. Mai ales daca faci si ochiuri. Cu ma-ma-li-gu-tzaaaaaaa !!!!!!

Miha 1

21.06.2009, 15:47

Daaa...cu mamaliguta am papat!

Oana 1

21.06.2009, 17:11

Miha, ce pofta mi-ai facuuuuut . Dany, esti mortala rau cu mamaliguta . Eu chiar n-am mancat iahnie cu mamaliguta, dar sigur o sa incerc! Miha, mai ai? trimite-mi o portie ca

Miha 1

22.06.2009, 04:08

Nu mai am Oana! Si azi nici chef de bucatareala nu am. Asa ca treci tu la treaba!

Oana 1

22.06.2009, 12:08

Asa, da, cu castraveciori murati Cred ca maine, poimaine fac si eu...daca Miha nu mai are...

danygospodina 1

22.06.2009, 14:44

Si cu gogonica, sau un castravecior murat .Krantz,krantz ! ! ! Sau HARBUZ murat..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba taraneasca de purcel
  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

  • 28

    J

  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de vara cu vinete, ardei copt si rosii