Iaurt cu vanata la gratar in stil indian

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 24 Apr 2018 | 1996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • ulei de masline
  • 1/2 lingura seminte de cumin
  • 4-5 frunze de curry
  • 1/4 lingurita ghimbir proaspat, ras
  • 1/4 ceapa
  • 1/4 boabe de coriandru
  • 1/4 lingurita fulgi de chili
  • sare
  • 340 ml iaurt grecesc
  • seminte de rodie si frunze de coriandru pentru servit (optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iaurt cu vanata la gratar in stil indian:

Vanata se gateste pe un gratar fierbinte pana devine foarte moale. 

Se lasa putin la racit, se indeparteaza coaja si se taie pulpa in cuburi. 

Ceapa se taie cuburi.

Intr-o tigaie, se incalzeste uleiul si se prajesc frunzele de curry, semintele de cumin, ghimbirul si ceapa 1-2 minute, la foc mic, apoi se adauga coriandrul, fulgii de chili si sare. Se lasa cateva minute, apoi se adauga vanata si se gateste 6-8 minute.

Se lasa la racit, apoi se amesteca cu iaurtul. Se serveste cu seminte de rodie si frunze de coriandru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iaurt cu vanata la gratar in stil indian" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu legume