Fasole cu sunca afumata

de Adele in Mancaruri de legume, 12 Sep 2014 | 5205 vizualizari

 

Ceva rapid si foarte gustos :D

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mica.
  • 100 gr sunca afumata.
  • 300 gr fasole fiarta.
  • 50 ml suc de rosii /2 linguri bulion.
  • sare.
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu sunca afumata:

Se curata ceapa si se toaca marunt,se pune intr-o tigaie pe foc cu un pic de ulei,se pune sunca taiata bucati si se lasa la foc potrivit pentru 1-2 minute ,amestecand din cand in cand.Se pune sucul de rosii si fasolea se adauga un pic de apa.Se lasa la foc potrivit acoperit cu un capac pentru 10 minute.Se potriveste de sare si piper.


Se serveste alaturi de muraturii .Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu sunca afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Adele 1

13.09.2014, 09:28

Roxana

Lavinia 1

13.09.2014, 10:43

o bunatate

Adele 1

13.09.2014, 11:14

Lavinia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole cu afumatura