ICRE DE CRAP ROASPETE

de MIMI in Salate, 30 Dec 2009 | 4552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250-300 GR DE GRIS
  • 3 LINGURI MARI DE ICRE
  • UN PLIC SARE DE LAMAIE
  • APA MINERALA
  • O CEAPA ROSIE
  • UN PRAF DE SARE
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ICRE DE CRAP ROASPETE:

Se pune apa la fiert pt gris cu putina sare.Cand fierbe apa incepem sa punem putin cate putin gris pana se face tare.Trebuie sa fie tare ,dupa care il lasam sa se raceasca foarte bine.Intre timp pasam cu mixerul foarte bine icrele pana cand iese o zeama din ele si se leaga foarte bine,dupa care adaugam si grisul si pasam bine de tot,dupa care incepem si adaugam ulei.Pasam bine pana se incrporeaza uleiul,ca altfel ai sanasa sa se taie.Si punem ulei.Sa nu uitam sa punem ceapa tocata marunt si sarea de lamie in functie cat de acre le dorim.La sfarsit va spun un secret pe ca eu il stiu si nu se taie niciodata si ies albe si pufoase.In timp ce faceti icrele puteti sa storpiti cu putina apa minerala .Puteti ca de doua -trei ori dar dupa ce ati incorporat bine uleiul.Si vor arata mult mai bine.Mie nu mi-sa intamplat sa se taie nici o data icrele .Este un sfat bun pe care l-am furat de la cineva.Si mie mi-se taiau icrele inainte,dar acum nu. :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "ICRE DE CRAP ROASPETE" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

08.04.2012, 09:54

La multi ani!

Rocsi 1

08.04.2012, 11:07

La multi ani!!

Rocsi 1

08.04.2013, 21:17

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata hortensia