Icre de fasole

de cristinutanicolita in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2015 | 2284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g fasole alba boabe
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 buc telina
  • piper alb
  • boia
  • 2 lg pasta de rosii
  • 1 capatana usturoi
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de fasole:

Fasolea se pune la inmuiat 2-3 ore,apoi se fierbe si se lasa la racit.


Legumele se curata,ceapa si usturoiul se taie iar radacinoasele se dau pe razatoarea mica.


Intr-o tigaie se pune uleiul la incins,se adauga ceapa si usturoiul,se calesc putin apoi se pun si radacinoasele,sucul de rosii si putina apa. Se lasa pe foc pana cand se inmoaie legumele.


Se pun legumele peste fasole,se aduga boiaua piperul sare dupa gust si se mixeaza totul.


Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se serveste cu masline,muraturi sau dupa bunul plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Gherca Daniela 1

02.03.2015, 00:06

dantes 1

02.03.2015, 08:35

Bune!

cristinutanicolita 1

02.03.2015, 09:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

10388 puncte

lucy2002

5249 puncte

Rocsi

4792 puncte

Constelatialeu

4163 puncte

- Andreea -

3801 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Banana bread
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu ceapa calita