"Icre false"

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2012 | 6637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • gris
  • sare
  • piper
  • ceapa
  • maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Icre false":

Se fierbe gris in apa cu sare in functie de cate "icre false" doriti sa iasa.Dupa ce este fiert grisul se lasa sa se raceasca.Intre timp facem maioneza,apoi peste maioneza punem pe rand cate o lingura de gris si amestecam cu mixerul,adaugand din cand in cand putina apa sa nu fie prea tare.La sfarsit adaugam sare dupa gust,piper si ceapa data pe razatoare.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Icre false"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

lilik 1

01.09.2012, 18:25

super

Cris2711 1

01.09.2012, 19:29

Rocsi 1

01.09.2012, 23:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

ieri la 15:15

Prajitura de post cu mere

de Caty 2

ieri la 12:23

Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor

pe 21.11 la 20:20

Reteta de mancare de post din cuburi de soia

de Caty 2

pe 21.11 la 15:58

TOP
utilizatori

oanapl

2391 puncte

Rocsi

1947 puncte

mirela0911

1318 puncte

Catalina L

1295 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti