Ied glazurat cu miere si portocale - Reteta cu numarul 900 !!!

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 29 Noi 2015 | 3020 vizualizari

COMENTARII (43)

mihaelar63 1

30.11.2015, 23:40

Rocsi Asa sa -ti fie si tie precum doresti

mihaelar63 1

30.11.2015, 23:41

Roxana , te astept sa ma prinzi din urma

mihaelar63 1

30.11.2015, 23:43

Simona ,abia astept sa o punem de o zama la ceaun , la anul

mihaelar63 1

30.11.2015, 23:45

Ksenia , putin colorat

mihaelar63 1

30.11.2015, 23:46

Daniela . Rumen imi place si mie sa fie

mihaelar63 1

30.11.2015, 23:47

Dantes asa zic si eu

mihaelar63 1

30.11.2015, 23:47

Multumesc Camelya . A iesit fraged , bie ai observat

mihaelar63 1

30.11.2015, 23:51

Mirela atat timp cat am oameni atat de minunati aici si langa mine acasa asa doresc

mihaelar63 1

30.11.2015, 23:52

Ela Multumesc Momentan preparatele glazurate sunt in topul preferintelor meel

mihaelar63 1

30.11.2015, 23:52

Diuata gand la gand cu bucurie

mihaelar63 1

30.11.2015, 23:53

Multumesc Claudia

Adele 1

01.12.2015, 07:31

Felicitari

Andra_Constantinescu 1

01.12.2015, 09:48

Felicitari! Arata extraordinar farfuria ta!

-Licurici- 1

01.12.2015, 10:24

Ce bine arata! Felicitari pentru numarul de retete!

Bucataras 1

01.12.2015, 10:54

Felicitari, Mihaela draga, pentru cele 900 de retete!

RuxyRux 1

01.12.2015, 20:07

Nota 100000000000! Felicitari doamna minunata!

Catalina L 1

02.12.2015, 14:39

ce reteta frumoasa Miha...felicitari si la cat mai multe, te pup

Gicuta 1

03.12.2015, 08:57

Felicitari ,Mihaela!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui aromate cu legume chinezesti