Iepuras de paste din ou in cosulet de aluat

de epurasha2bb in Mancare copii, 4 Mar 2010 | 6955 vizualizari

 

o reteta simpla pentru copii de sarbatoriel pascale.

 

INGREDIENTE

  • foaie de aluat congelat pentru placinta
  • oua fierte
  • ceapa verde
  • patrunjel, morcov,
  • ardei rosu pt.decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepuras de paste din ou in cosulet de aluat:

Se taie suvite subtiri din aluat, care se impletesc in 3 pentru a forma manerul cosuletului, apoi din cercuri de aluat se formeaza cosuletele care se aseaza inr-o tava cu forme de briose, se coc pana se rumenesc. Dupa ce se racesc, se aseaza cateva firicele de ceapa verde pe post de iarba si apoi se aseaza oul fiert in cosulet, se fac urechile din 2 felii de albus de la ou fiert, ochisori din 2 bucatele de tulpinita de patrunjel si gurita din morcovas sau ardei rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepuras de paste din ou in cosulet de aluat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

epurasha2bb 1

04.03.2010, 19:02

Multumescfetelor, sunt niste ''retete'' foarte simple, mai mult iti ia sa-ti vina ideea decat sa le faci

mamidesara 1

10.03.2010, 14:54

esti si talentata si frumoasa!!

epurasha2bb 1

10.03.2010, 18:55

multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Oua romanesti