Iepure cu cartofi si rozmarin

de aura78 in Mancaruri cu carne, 5 Mai 2014 | 4465 vizualizari

 

SIMPLU SI BUN

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure
  • 1 capatana de usturoi
  • 6-7 rosii cherry
  • 2 linguri de pasta de rosii
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 6-7 cartofi mari
  • 1 -2 crengute de rozmarin
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu cartofi si rozmarin:

Transeaza si spala  iepurele .Sareaza-l si pipereaza-l dupa gust .
Intr-o tigaie mare antiaderenta pune putin ulei de masline ,usturoiul taiat marunt ,iepurele ,cartofii taitai in cuburi mari ,rosiile taiate in 4 ,crengutele de rozmarin ,pasta de tomate ,vinul si un pahar de apa.
Lasa totul sa fiarba la foc mic  pentru aproximativ 1 ora.Daca este nevoie mai adauga din cand in cand apa.Condimenteaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu cartofi si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

marcela1979 1

06.05.2014, 06:39

imi place iepurele

_Alina_ 1

07.05.2014, 11:09

aura78 1

08.05.2014, 21:24

Multumesc ..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de creier de porc pane