Iepure cu masline si ciuperci

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 28 Ian 2010 | 13023 vizualizari

 

Inca din copilarie carnea de iepure a fost prezenta in bucatele noastre.
Zilele astea am probat si eu o reteta noua datorita lui fluturas.:http://www.bucataras.ro/retete/2887/iepure-cu-masline-si-ciuperci.html

 

INGREDIENTE

  • arne de iepure cam 1kg
  • 300g masline
  • ciuperci proaspete
  • bulion
  • piper
  •  boia dulce
  • marar
  • maghiran
  • foi de dafin
  • 250ml vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu masline si ciuperci:

Am inabusit carnea portionata in ulei si vin rosu, piper.Cand a fost bine facuta am adaugat ciupercutele intregi apoi maslinele oparite,am pus bulion ,maghiran,boia dulce si foi de dafin si am bagat la cuptor (sa se lege sosul cu o lingurita de faina frecata cu apa rece)cam 30 de minute. Am adaugat si marar

TIPS-URI

1

daca oparesti maslinele, acestea nu mai sunt asa sarate si nu amarasc sosul

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu masline si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Adinacarla 1

28.01.2010, 15:31

Multumesc Bunica pentru sfat.

mihaelar63 1

28.01.2010, 17:03

Ce bine arata mai mare dragul sa te uiti la el . Iepurasul-coconasul asta cere langa el un pahar de vin rosu

Adinacarla 1

28.01.2010, 20:30

ai dreptate mihaela asa l-am si servit

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu tomate -duo