Iepure cu masline si ciuperci

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 28 Ian 2010 | 8620 vizualizari

 

Inca din copilarie carnea de iepure a fost prezenta in bucatele noastre.
Zilele astea am probat si eu o reteta noua datorita lui fluturas.:http://www.bucataras.ro/retete/2887/iepure-cu-masline-si-ciuperci.html

 

INGREDIENTE

  • arne de iepure cam 1kg
  • 300g masline
  • ciuperci proaspete
  • bulion
  • piper
  •  boia dulce
  • marar
  • maghiran
  • foi de dafin
  • 250ml vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu masline si ciuperci:

Am inabusit carnea portionata in ulei si vin rosu, piper.Cand a fost bine facuta am adaugat ciupercutele intregi apoi maslinele oparite,am pus bulion ,maghiran,boia dulce si foi de dafin si am bagat la cuptor (sa se lege sosul cu o lingurita de faina frecata cu apa rece)cam 30 de minute. Am adaugat si marar

 

TIPS-URI

1

daca oparesti maslinele, acestea nu mai sunt asa sarate si nu amarasc sosul

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu masline si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Adinacarla 1

28.01.2010, 15:31

Multumesc Bunica pentru sfat.

mihaelar63 1

28.01.2010, 17:03

Ce bine arata mai mare dragul sa te uiti la el . Iepurasul-coconasul asta cere langa el un pahar de vin rosu

Adinacarla 1

28.01.2010, 20:30

ai dreptate mihaela asa l-am si servit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure cu galbiori, champignon si rosii cherry