In asteptarea lui Mos Craciun: Clementine in sirop de anason si scortisoara

de Oana in Cocktail, 23 Dec 2011 | 2367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 clementine
  • 250 ml martini alb
  • 500 ml apa
  • 150 g zahar
  • 2 batoane de scortisoara
  • 3 stelute de anason
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA In asteptarea lui Mos Craciun: Clementine in sirop de anason si scortisoara:

Se prepara mai intai siropul. Apa, martini si zaharul se amesteca intr-o craticoara, se adauga scortisoara si anasonul si se fierb 5 minute la foc mic, amestecand din cand in cand.


Intre timp se curata clementinele de coaja si de pielita alba, se taie in rondele groase si se aseaza intr-un bol. Se toarne peste ele siropul fierbinte si se lasa la racit. Absolut delicios si aromat!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "In asteptarea lui Mos Craciun: Clementine in sirop de anason si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Oana 1

24.12.2011, 13:37

Ina, a venit Mosul aseara si l-am trimis mai departe, la toata lumea va veni! Craciun Fericit tuturor!!

MotanLaOale 1

24.12.2011, 21:58

bun bun

Sidy 1

25.12.2011, 07:15

Minunat tre'sa fie ! Vreau sa gust si eu !
Bucuria Craciunului sa salasluiasca vesnic in inima voastra, luminandu-va
sufletul. Sa fiti vesele si iubite si sa va bucurati de cadouri frumoase si mult dorite.
CRACIUN FERICIT !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Martini cocktail