In asteptarea lui Mos Craciun: Clementine in sirop de anason si scortisoara

de Oana in Cocktail, 23 Dec 2011 | 4478 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 clementine
  • 250 ml martini alb
  • 500 ml apa
  • 150 g zahar
  • 2 batoane de scortisoara
  • 3 stelute de anason
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA In asteptarea lui Mos Craciun: Clementine in sirop de anason si scortisoara:

Se prepara mai intai siropul. Apa, martini si zaharul se amesteca intr-o craticoara, se adauga scortisoara si anasonul si se fierb 5 minute la foc mic, amestecand din cand in cand.

Intre timp se curata clementinele de coaja si de pielita alba, se taie in rondele groase si se aseaza intr-un bol. Se toarne peste ele siropul fierbinte si se lasa la racit. Absolut delicios si aromat!

Daca ti-a placut reteta noastra "In asteptarea lui Mos Craciun: Clementine in sirop de anason si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Oana 1

24.12.2011, 13:37

Ina, a venit Mosul aseara si l-am trimis mai departe, la toata lumea va veni! Craciun Fericit tuturor!!

MotanLaOale 1

24.12.2011, 21:58

bun bun

Sidy 1

25.12.2011, 07:15

Minunat tre'sa fie ! Vreau sa gust si eu !
Bucuria Craciunului sa salasluiasca vesnic in inima voastra, luminandu-va
sufletul. Sa fiti vesele si iubite si sa va bucurati de cadouri frumoase si mult dorite.
CRACIUN FERICIT !

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Martini cocktail