Inele de ceapa

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2010 | 3425 vizualizari

 

Am vazut reteta la Lili Musat, m+a tentat, am adaptat si am executat. Interesant rezultat.... Am facut chiar si o poezie.....

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 5o g cascaval ras marunt
  • 1 ou mare
  • 1 lingura cu amidon
  • 2 linguri cu faina
  • 1 varf de lingurita praf de copt
  • 50 ml lapte
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de ceapa:

Se taie ceapa in rondele mai grosute. Se desfac inelele si se lasa pe un servet de hartie.

Se prepara compozitia de pane : se bate bine oul , se adauga 1 lingura de  faina , amidonul si praful de copt  si se amesteca energic ca sa nu se faca cocoloase. Se pun apoi laptele, cascavalul ras, sare si piper.

Inelele de ceapa se dau intai prin faina uscata ramasa, apoi se trec prin amestecul de pane. Se prajesc in ulei incins.

 

TIPS-URI

1

Cascavalul face invelisul crocant la prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

mihaelar63 1

30.01.2010, 12:55

vreau sa fac ficat de gasca cred ca ar merge cu inele de ceapa

madi_marin 1

30.01.2010, 13:09

cred ca or sa mearga de minune....

Anamaria7 1

08.02.2010, 21:27

mi-e poftaaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec After Eight
  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L