Saratele cu branza

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2012 | 9050 vizualizari

 

o bunatate daca le servesti cu lapte rece

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 200 g branza rasa (de preferat de oaie)
  • 125 g unt
  • 2 oua
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza:

Toate ingredientele se amesteca formand un aluat elastic. Mai putin unul dintre oua,pe care il vom folosi la uns.


Aluatul se lasa pentru o ora la rece,dupa care se intinde pe masa de lucru in foaie subtire (sa iasa crocante) si se decupeaza forma saratelelor dupa bunul plac. :)


Se aseaza in tava pe hartie de copt, se ung cu ou si se presara susan.


Se coc destul de repede la foc normal.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Epilator IPL Homelight Sensor

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

vero79 1

18.10.2012, 09:49

as vrea si eu sa le fac azi,dar am o mica nelamurire:agent de crestere nu trebuie?
pot sa spun ca arata foarte bine si iti multumim pentru reteta

Valclaudia 1

18.10.2012, 10:38

n-am folosit agent de crestere. Avand branza in compozitie, dupa coacere sunt usor sfaramicioase. O bunatate, chiar daca ma repet!

vero79 1

18.10.2012, 11:46

mersi pentru raspuns,in max o ora ma pun si eu sa le fac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza sarata