Inele de ceapa

de xana in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2014 | 4982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 60 gr faina
  • 60 gr amidon
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • sare
  • 1 ou
  • 1 lingura ulei
  • 180 ml lapte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de ceapa:

Cepele se taie in rondele care se dau cu putina sare.


Separam oul si albusul il batem spuma iar galbenusul il amestecam cu laptele si uleiul.


Faina o amestecam cu amidonul, sarea si praful de copt, apoi ii adaugam amestecul de galbenus si omogenizam bine. Adaugam si albusul batut si il incorporam cu ajutorul unei spatule, cu miscari de jos in sus. Trebuie sa aiba consistenta unul aluat de clatite mai gros si mai pufos.


Luam fiecare inel de ceapa, il trecem prin acest amestec si le prajim in ulei din abundenta.


Se scot pe servetele si se servesc cat inca sunt calde alaturi de un sos la alegere.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Lau 1

11.02.2014, 16:11

interesant

luk06 1

11.02.2014, 19:12

Am mancat ineluse de ceapa cu dulceata de ardei iute..sunt super...MULTUMESC PENTRU RETETA !!

xana 1

11.02.2014, 20:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inele de ceapa (Onion rings) - Reteta video