Inghetata Big Milk cu straciatella

de anomisana in Dulciuri, 29 Aug 2012 | 1633 vizualizari

 

Cred ca la Miha am vazut o inghetata de lapte care m-a inspirat foarte tare. Dupa ce am facut varianta mea, m-am gandit sa v-o aduc si voua si asta este primul nume care mi-a venit in minte. Este atat de buna...cea mai buna din tot ce-am facut pana acum.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte
  • 300 ml frisca
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 200 ml smantana grasa
  • 200 g zahar pudra
  • 2 albusuri
  • fulgi de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata Big Milk cu straciatella:

Albusurile le-am batut spuma tare, apoi am adaugat zaharul pudra si am batut pana s-a facut tare ca la bezea.


In alt vas am batut frisca pana s-a intarit.


Peste crema de albus am adaugat intai smantana grasa, apoi smantana pentru gatit si laptele, omogenizand dupa fiecare. Am turnat amestecul acesta peste frisca batuta si am omogenizat.


Am pus la congelator cateva ore, timp in care am amestecat de trei ori sa nu faca ace (de fapt mi-era pofta si tot controlam daca a inghetat si mai gustam cate putin). Cand am amestecat a treia oara am pus si fulgii de ciocolata.


Dupa ce o sa incercati reteta asta, o sa faceti ca mine. Am tot dat tarcoale frigiderului si in 2 zile nu a mai fost pic de inghetata.


 

TIPS-URI

1

Este atat de buna incat cred o sa o folosesc ca baza pentru alte arome.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata Big Milk cu straciatella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

29.08.2012, 20:32

buna,buna

Sim0na 1

29.08.2012, 20:40

buna trebuie sa fie...

lilik 1

29.08.2012, 23:54

adooooor inghetata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cu mascarpone si ganache de ciocolata alba