Inghetata cu capuccino

de gaby_gabytza in Dulciuri, 13 Mai 2013 | 1836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 200 g zahar
  • 1 esenta portocale
  • 3 linguri capuccino
  • 600 ml frisca
  • un praf sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu capuccino:

Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare.


Galbenusurile le amestecam cu zaharul si cu lingurile de capuccino pana se topeste zaharul si rasturnam peste albusurile batute spuma


Dupa adaugam frisca mixata putin cu esenta.Dam inghetata la congelator dar o mai amestecam de cateva ori pentru a nu face ace de gheata.


Servim cu putina ciocolata razuita deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu capuccino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

MonaMimi 1

13.05.2013, 16:24

Rocsi 1

13.05.2013, 20:36

Buna acum ca sosesc caldurile

gaby_gabytza 1

14.05.2013, 09:11

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine cu zahar si scortisoara