Inghetata cu ciocolata alba si caise

de Bunica in Dulciuri, 3 Iul 2017 | 187 vizualizari

 

Înghețata cu caise fină, cremoasă ce să vă mai spun...................delicioasă!

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frișcă lichidă
  • 200 g cicolată albă
  • 250 g mascarpone
  • 4 linguri zahăr pudră cu vanilie
  • 200 ml smântână frișcă 30% grăsime
  • 6-8 caise
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu ciocolata alba si caise:

200 ml smântână frișcă se pun pe foc, într-un vas cu fundul dublu.


Când smântâna este la punctul de fierbere, adaugă ciocolata ruptă în bucăți, ia de pe foc și amestecă pentru încorporare.


Lasa ingredientele la răcit.


Caisele tăiate mărunt se pun la scurs într-o strecurătoare.


Într-un vas de mixer, pune smântâna pentru friscă și mixează.


Mascarponele împreună cu zahărul pudră se mixează pentru încorporare.


Adaugă ciocolata răcită putin câte puțin, amestecând bine.


Toarnă frișca lingură cu lingură, peste compoziția de brânza și ciocolată.


Amestecă ușor, apoi adaugă și caisele mărunțite.


Întreaga compoziție se pune în caserole și se lasă pentru 3-4 ore la congelator.


 

TIPS-URI

1

Ar fi minunat să ai un lichior de caise (o lingură)

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu ciocolata alba si caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

miki_a 1

03.07.2017, 14:05

Yammi!

Rocsi 1

03.07.2017, 20:21

Vreau si eu!

Adi 1

03.07.2017, 21:55

Foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu ciocolata si nuca