Briose cu visine si caise

de alilianaa in Dulciuri, 8 Feb 2016 | 3068 vizualizari

 

Ce mi-a placut la acest dulce. pe langa faptul ca se face repede? Raman moi si umede, nu se usuca. Tare bune la cafea sau ceai.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 170 ml ulei
  • 300 g zahar
  • 250 g iaurt
  • 300-350 g faina
  • un plic praf de copt
  • esenta vanilie
  • coaja rasa de lamaie
  • visine si caise ( congelate am avut eu)
  • bobite de ciocolata
Portii: 35
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu visine si caise:

Ouale si zaharul se mixeaza bine pana ce devin o crema si cresc ca volum. Se adauga uleiul, se omogenizeaza si iaurtul si se incorporeaza si el.


Faina impreuna cu praful se copt se amesteca si se adauga lingura cu lingura, amestecand de jos in sus. Se adauga aromele si bobitele de ciocolata.


Se pregatesc formele de briose cu foite specifice, punem in fiecare foarma, cantitate de aluat pe jumatatea acestora, se pun fructele si se introduc la cuptor pentru 15 minute. Cand sunt rumene pot fi scoase. Si tot asa rand pe rand pana se termina toate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu visine si caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mirela0911 1

10.02.2016, 19:16

alilianaa 1

11.02.2016, 12:57

Ma bucur ca v-au placut!

dantes 1

17.02.2016, 09:17

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Borek - Pachetele cu spanac