Briose cu visine si caise

de alilianaa in Dulciuri, 8 Feb 2016 | 3706 vizualizari

 

Ce mi-a placut la acest dulce. pe langa faptul ca se face repede? Raman moi si umede, nu se usuca. Tare bune la cafea sau ceai.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 170 ml ulei
  • 300 g zahar
  • 250 g iaurt
  • 300-350 g faina
  • un plic praf de copt
  • esenta vanilie
  • coaja rasa de lamaie
  • visine si caise ( congelate am avut eu)
  • bobite de ciocolata
Portii: 35
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu visine si caise:

Ouale si zaharul se mixeaza bine pana ce devin o crema si cresc ca volum. Se adauga uleiul, se omogenizeaza si iaurtul si se incorporeaza si el.


Faina impreuna cu praful se copt se amesteca si se adauga lingura cu lingura, amestecand de jos in sus. Se adauga aromele si bobitele de ciocolata.


Se pregatesc formele de briose cu foite specifice, punem in fiecare foarma, cantitate de aluat pe jumatatea acestora, se pun fructele si se introduc la cuptor pentru 15 minute. Cand sunt rumene pot fi scoase. Si tot asa rand pe rand pana se termina toate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu visine si caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mirela0911 1

10.02.2016, 19:16

alilianaa 1

11.02.2016, 12:57

Ma bucur ca v-au placut!

dantes 1

17.02.2016, 09:17

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Spirale cu iaurt si scortisoara