Inghetata cu ciocolata alba si lime

de lilik in Dulciuri, 30 Aug 2012 | 1308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 400 ml frisca lichida
  • 100 gr zahar tos
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 gr ciocolata alba
  • 2 lime nu prea mari
  • 1 pliculet zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu ciocolata alba si lime:

Separam albusurile de galbenusuri si mixam albusurile cu 1 praf de sare,putina zeama de lamaie,adaugand treptat zaharul pudra.Mixam pana obtinem o bezea tare.


Punem zaharul tos cu 10 linguri de apa pe foc mic.siropul obtinut il punem treptat peste galbenusuri mixand mereu pana compozitia se raceste si obtinem o crema alba,peste care adaugam coaja rasa de la 1 lime si zeama de la 2.


Ciocolata o topim la baigne marie si o adaugam peste crema de galbenusuri.


Frisca o batem cu zaharul vanilat,apoi o adaugam peste galbenusuri amestecand usor.


La sfarsit adaugam bezeaua.Amestecam totul uso si bine,apoi punem intr-un vas si dam la congelator cateva ore.


Servim cu placere.

 

TIPS-URI

1

daca vreti puteti pune mai multa ciocolata,gustati cand compozitia este gata si o faceti dupa placul vostru(mai dulce,mai acrisoara,mai ciocolatoasa)

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu ciocolata alba si lime" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

lilik 1

31.08.2012, 16:50

Lau ms scumpa

iri_iri 1

31.08.2012, 18:58

lilik 1

31.08.2012, 22:21

Iri ms frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de lime, lamaie si menta