Fursecuri cu nuca de cocos si ciocolata

de Rocsi in Dulciuri, 5 Dec 2014 | 1839 vizualizari

 

Fie ca suntem mici, mari, adulti, mai batrani, cu totii il asteptam pe Mos Nicole. Nu il asteptam pentru lucrurile materiale, cel putin noi cei mai mari, ci pentru lucrurile care ne bucura sufletele. Eu una va doresc sa treaca Mosu' pe la voi cu sanatate, bucurii si multe zambete calde si sincere! Acum va las si ceva dulce!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr margarina la pachet
  • 150 gr zahar
  • 50 gr nuca de cocos
  • 1 lingurita praf de copt
  • 250 gr faina
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • bombonele pentru decor
Portii: 35
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca de cocos si ciocolata:

Margarina, de la temperatura camerei, o mixam spuma impreuna cu zaharul.


Incorporam esenta si nuca de cocos.


Faina o amestecam cu praful de copt, o adaugam treptat in compozitia de mai sus.


Vom obtine un aluat usor lipicios.


Tapetam cu hartie de copt o tava mare.


Rupem bucatele din aluat, facem bilute, le aplatizam putin si le asezam in tava.


Introducem fursecurile in cuptor, la o temperatura potrivita pana devin aurii.


Cand sunt gata, le scoatem si le lasam la racorit.


Ciocolata o rupem bucatale intr-un bol metalic, o punem pe baie de aburi pana se topeste.


Trecem fursecurile pe jumatate prin ciocolata topita, apoi le presaram cu bombonele.


Le asezam inapoi in tava pentru a se intari ciocolata pe ele.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca de cocos si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Rocsi 1

07.12.2014, 21:05

Intr-adevar delicioasa combinatia, Mirela

anca_rm 1

08.12.2014, 14:42

Rocsi 1

08.12.2014, 21:55

Anca

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu biscuiti si frisca