Inghetata cu cirese

de Lau in Dulciuri, 18 Iul 2011 | 1728 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300 ml lapte
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingura faina
  • o lingurita unt
  • 150 g zahar
  • frisca
  • cirese
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu cirese:

Se amesteca galbenusurile cu 100 g zahar, laptele, faina, cacaoa si untul. Se pune pe foc mic si se fierbe pana se ingroasa amestecand continuu sa nu se prinda de cratita,apoi se da la racit. Intre timp se bat albusurile spuma cu restul de zahar ca pentru bezele, apoi se amesteca cele 2 compozitii.


Eu am pus in pahare de unica folosinta. Am pus altenativ, frisca, crema de cacao, cirese. Am pus cate o lingurita in mijloc si dam dat la congelator pana se ingheata.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Lau 1

19.07.2011, 16:24

multumesc pentru vizita si linke

Sylvia 1

20.07.2011, 00:06

excelenta reteta

kamy 1

20.07.2011, 19:51

buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Strudel fraged cu cirese