Inghetata cu cirese

de gaby_gabytza in Dulciuri, 29 Iun 2016 | 354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml frisca
  • 500 ml lapte
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingura faina
  • esenta de rom
  • 1 lingura unt
  • 200 g cirese negre
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu cirese:

Intr-o cratita amestecam laptele,galbenusurile,zaharul,faina si punem la foc mic pana ce se ingroasa ca o budinca,adaugam untul si amestecam bine pana ce se dizolva,


Acoperim cu o folie si lasam sa se raceasca,


Intre timp mixam frisca cu putina zeama de lamaie,adaugam peste crema racita si amestecam bine,scoatem samburi de la cirese.


Intr-o caserola adaugam 100 g cirese,adaugam treisferturi din crema,amestecam,adaugam cateva cirese(le strangem cu pumnul ca sa curga siropul)aduagam cu linguyra restul de crema si cu furculita amestecam pentru a face efectul de moromora(ca la chec)


Dam la congelator cateva ore,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

30.06.2016, 16:54

delicioasa!

miki_a 1

30.06.2016, 17:11

Vaiiiii, , cu asta mi-ai ajuns la inima! Minunat de bunuuuunaaaa!

ancutsa 1

03.10.2016, 18:46

Imi plac mult ciresele, tare gustoasa inghetata ta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu cirese