Inghetata cu iaurt si zmeura

de Angelina_Elena in Dulciuri, 20 Iul 2013 | 1389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g iaurt grecesc
  • 150 ml frisca lichida
  • 150 g zmeura proaspata
  • 3 linguri miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu iaurt si zmeura:

Mixam frisca pana se intareste, apoi o dam la frigider.


Fructele le-am zdrobit cu o furculita, iaurtul l-am amestecat cu mierea.


Am amestecat piureul de fructe cu iaurtul, apoi am incorporat frisca, amestecand usor cu o spatula.


Am pus compozitia intr-o caserola si dat-o la congelator.


Dupa o ora am scos caserola de la congelator si am amestecat cu blenderul pana a devenit iar cremoasa.


Am pus o parte din inghetata intr-o cutiuta mica dreptunghiulara, am pus zmeura din loc in loc si am dat-o iar la congelator alaturi de caserola precedenta.


Inainte de a o servi, inghetata se lasa putin la temperatura camerei.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu iaurt si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Angelina_Elena 1

21.07.2013, 11:11

Buni

Angelina_Elena 1

21.07.2013, 11:11

Geanina

Angelina_Elena 1

21.07.2013, 11:12

Laura, se rezolva imediat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inghetata asortata