Inghetata cu nectarine

de Lau in Dulciuri, 20 Iul 2011 | 1477 vizualizari

 

by laura adamache,eu am modificat-o putin

 

INGREDIENTE

  • 250 ml smantana pentru frisca
  • 250 ml iaurt gras
  • 6 linguri zahar
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 5 nectarine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu nectarine:

Smantana pentru frisca impreuna cu zaharul se pun intr-o craticioara la foc mic, se infierbanta pana ce se dizova zaharul complet amestecand continuu.


Odata dizolvat zaharul se ia de pe foc si se adauga esenta de vanilie. Se da deoparte sa se raceasca complet. Cand s-a racit se amesteca cu iaurtul, se adauga fructele tocate, se omogenizeaza si se da la congelator.


Dupa 40 minute se amesteca ca sa distrugem acele de gheata care se formeaza.


Eu am pus in forma de briose dupa 40 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Lau 1

21.07.2011, 13:23

multumesc

mihaelaM 1

21.07.2011, 13:27

cu nectarine? Vreauuuu!!!

mamaieelena 1

24.07.2011, 20:09

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de pepene galben