Inghetata cu nectarine

de Lau in Dulciuri, 20 Iul 2011 | 1587 vizualizari

 

by laura adamache,eu am modificat-o putin

 

INGREDIENTE

  • 250 ml smantana pentru frisca
  • 250 ml iaurt gras
  • 6 linguri zahar
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 5 nectarine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu nectarine:

Smantana pentru frisca impreuna cu zaharul se pun intr-o craticioara la foc mic, se infierbanta pana ce se dizova zaharul complet amestecand continuu.


Odata dizolvat zaharul se ia de pe foc si se adauga esenta de vanilie. Se da deoparte sa se raceasca complet. Cand s-a racit se amesteca cu iaurtul, se adauga fructele tocate, se omogenizeaza si se da la congelator.


Dupa 40 minute se amesteca ca sa distrugem acele de gheata care se formeaza.


Eu am pus in forma de briose dupa 40 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Lau 1

21.07.2011, 13:23

multumesc

mihaelaM 1

21.07.2011, 13:27

cu nectarine? Vreauuuu!!!

mamaieelena 1

24.07.2011, 20:09

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Parfe cu cacao, ness si vanilie