Inghetata cu portocale

de Miha in Dulciuri, 24 Iun 2009 | 1968 vizualizari

 

by Laura Sava -cu oareshce modificari :)

 

INGREDIENTE

  • 2 portocale
  • 1 galbenus
  • 2 linguri zahar
  • 100 ml frisca lichida
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu portocale:

Portocalele le spalam si le taiem capacele.
Scoatem pulpa si o mixam.

Cojile se pun in congelator.

Galbenusul se bate in bain-marie cu zaharul si pulpa de portocala, pana devine o crema usoara.
Se aseaza vasul pe gheata si se bate in crema pana ce se raceste.

Frisca se bate si se amesteca in crema.

Se umplu cojile de portocala,apoi se dau la congelator pentru minim 4 ore.

Se orneaza cu frisca si ciocolata rasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

sandytza 1

15.07.2009, 17:00

pana la urma am facut si cu ingredientele tale sa vad daca imiplace mai mult . Acuma e la racit numa

Miha 1

15.07.2009, 17:52

Sandytza,abia astept verdictul!

sandytza 1

17.07.2009, 01:12

miha a iesit super buna da tare beton e. Mie mi-ar fi placut mai cremoasa. Am incercat sa o frec de cateva ori inainte de a o pune in portocale da nu am rezolvat mare lucru. Dar la gust e super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Negresa de post
  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L