Inghetata cu portocale

de Miha in Dulciuri, 24 Iun 2009 | 5331 vizualizari

 

by Laura Sava -cu oareshce modificari :)

 

INGREDIENTE

  • 2 portocale
  • 1 galbenus
  • 2 linguri zahar
  • 100 ml frisca lichida
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu portocale:

Portocalele le spalam si le taiem capacele.
Scoatem pulpa si o mixam.

Cojile se pun in congelator.

Galbenusul se bate in bain-marie cu zaharul si pulpa de portocala, pana devine o crema usoara.
Se aseaza vasul pe gheata si se bate in crema pana ce se raceste.

Frisca se bate si se amesteca in crema.

Se umplu cojile de portocala,apoi se dau la congelator pentru minim 4 ore.

Se orneaza cu frisca si ciocolata rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

sandytza 1

15.07.2009, 17:00

pana la urma am facut si cu ingredientele tale sa vad daca imiplace mai mult . Acuma e la racit numa

Miha 1

15.07.2009, 17:52

Sandytza,abia astept verdictul!

sandytza 1

17.07.2009, 01:12

miha a iesit super buna da tare beton e. Mie mi-ar fi placut mai cremoasa. Am incercat sa o frec de cateva ori inainte de a o pune in portocale da nu am rezolvat mare lucru. Dar la gust e super

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert rapid cu piscoturi si crema de ciocolata