Inghetata cu portocale

de Miha in Dulciuri, 24 Iun 2009 | 2025 vizualizari

 

by Laura Sava -cu oareshce modificari :)

 

INGREDIENTE

  • 2 portocale
  • 1 galbenus
  • 2 linguri zahar
  • 100 ml frisca lichida
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu portocale:

Portocalele le spalam si le taiem capacele.

Scoatem pulpa si o mixam.


Cojile se pun in congelator.



Galbenusul se bate in bain-marie cu zaharul si pulpa de portocala, pana devine o crema usoara.

Se aseaza vasul pe gheata si se bate in crema pana ce se raceste.



Frisca se bate si se amesteca in crema.



Se umplu cojile de portocala,apoi se dau la congelator pentru minim 4 ore.


Se orneaza cu frisca si ciocolata rasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 10 %
389.99 lei
349.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

sandytza 1

15.07.2009, 17:00

pana la urma am facut si cu ingredientele tale sa vad daca imiplace mai mult . Acuma e la racit numa

Miha 1

15.07.2009, 17:52

Sandytza,abia astept verdictul!

sandytza 1

17.07.2009, 01:12

miha a iesit super buna da tare beton e. Mie mi-ar fi placut mai cremoasa. Am incercat sa o frec de cateva ori inainte de a o pune in portocale da nu am rezolvat mare lucru. Dar la gust e super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Krem a la Krem