Inghetata cu portocale

de Miha in Dulciuri, 24 Iun 2009 | 5420 vizualizari

 

by Laura Sava -cu oareshce modificari :)

 

INGREDIENTE

  • 2 portocale
  • 1 galbenus
  • 2 linguri zahar
  • 100 ml frisca lichida
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu portocale:

Portocalele le spalam si le taiem capacele.
Scoatem pulpa si o mixam.

Cojile se pun in congelator.

Galbenusul se bate in bain-marie cu zaharul si pulpa de portocala, pana devine o crema usoara.
Se aseaza vasul pe gheata si se bate in crema pana ce se raceste.

Frisca se bate si se amesteca in crema.

Se umplu cojile de portocala,apoi se dau la congelator pentru minim 4 ore.

Se orneaza cu frisca si ciocolata rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

sandytza 1

15.07.2009, 17:00

pana la urma am facut si cu ingredientele tale sa vad daca imiplace mai mult . Acuma e la racit numa

Miha 1

15.07.2009, 17:52

Sandytza,abia astept verdictul!

sandytza 1

17.07.2009, 01:12

miha a iesit super buna da tare beton e. Mie mi-ar fi placut mai cremoasa. Am incercat sa o frec de cateva ori inainte de a o pune in portocale da nu am rezolvat mare lucru. Dar la gust e super

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu capsuni si frisca