Inghetata cu zmeura si lapte condensat

de Brindusa in Prajituri, 8 Iul 2011 | 2160 vizualizari

 

Aceasta este o inghetata cremoasa, chiar daca e facuta fara oua, datorita laptelui condensat.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie lapte condensat (in jur de 300 ml)
  • 300 ml frisca neindulcita
  • 300 g zmeura
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu zmeura si lapte condensat:

Pune 200 g de zmeura intr-un blender si paseaz-o bine. Trece sosul format printr-o strecuratoare fina, ca sa elimini semintele. Sucul de zmeura astfel obtinut amesteca-l cu lapte condensat. Adauga frisca si amestec-o usor, ca sa nu se lase. Pune totul intr-o cutie cu capac. Nu mai pune zahar in frisca, pentru ca laptele condensat este foarte dulce. Pune cutia in congelatorul dat la maxim pentru 3-4 ore, sa se inghete putin. Scoate cutia din congelator si amesteca in ea 100 g de zmeura intreaga (cu grija, ca sa nu sfarami zmeura). Pune inghetata la loc in congelator, pana a doua zi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu zmeura si lapte condensat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Inghetata cu zmeura si lapte condensat-0
Inghetata cu zmeura si lapte condensat-1
Inghetata cu zmeura si lapte condensat-2
Inghetata cu zmeura si lapte condensat-3

COMENTARII (15)

adry88

adry88 1

09.07.2011, 20:53

vreau si eu k e super buna

diaconta

diaconta 1

09.07.2011, 21:04

foarte aromata cu zmeura

MotanLaOale

MotanLaOale 1

09.07.2011, 22:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!