Inghetata de banane

de miremirc in Dulciuri, 29 Iul 2012 | 1572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 banane mari coapte
  • 4 linguri zeama de lamaie
  • 4 lg zahar pudra
  • 400 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de banane:

Intr-un castron punem bananele curatate de coaja, rupte bucati, zaharul pudra si zeama de lamaie. Le mixam cu ajutorul blenderului vertical.


Separat, in alt vas mixam frisca lichida (eu am avut Meggle). Cine are smantana pentru frisca sa o foloseasca. Peste ea adaugam terciul de banane. Omogenizam bine, turnam compozitia intr-un vas dreptunghiular cu capac si punem la congelator de seara pana dimineata.


Servim inghetata alaturi de bucatele de banane. Rapida si delicioasa !


Este o inghetata care se poate pregati si in perioada posturilor de peste an ...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

iri_iri 1

30.07.2012, 05:24

vin si eu sa ma racoresc un pic

lia maria 1

30.07.2012, 10:55

nu pute-am rata inghetata

RuxyRux 1

07.08.2012, 20:36

Perfecta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de inghetata cu capsuni si vanilie