Inghetata de caise

de MotanLaOale in Dulciuri, 10 Iul 2012 | 3724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g iaurt grecesc
  • 400 g caise
  • 100 ml frisca lichida dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de caise:

Caisele se spala, se scot samburii si se fac piure la blender.

Frisca se bate spuma.

Se amesteca frisca cu iaurtul si cu piureul de caise.

Se pune in caserole la congelator.

Din cand in cand se scoate din congeletor si se amesteca.

Este bine sa se scoata din congelator cu 10-15 minute inainte de servire.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de caise