Inghetata de capsuni

de Bunica in Dulciuri, 5 Iun 2009 | 6341 vizualizari

 

S-a incalzit si nepotilor mei le place fooooarte mult inghetata. Aceasta inghetata este favorita nepoatei mele..

 

INGREDIENTE

  • 400 g.frisca
  • 2 albusuri
  • 8linguri de zahar
  • 300g. capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Se curata de codite capsunile.


Se spala si se mixeaza.


Albusurile se bat spuma impreuna cu 4 linguri de zahar pana intorci vasul de mixer si albusurile nu cad din vas.


Se bate smantana impreuna cu 4 linguri de zahar pana isi dubleaza volumul.


Se amesteca frisca usor cu capsunile, apoi se toarna totul peste albusuri amestecand de jos in sus foarte usor.


Se pune compozitia in cupe sau casolete si se lasa in congelator 5-6 ore inainte de a fi consumata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 16:19

place rau de tot inghetata

Ale2312 1

25.03.2014, 13:29

Arata foarte bine si pare foarte gustoasa...dar am o intrebare,sper sa nu deranjez,imi cer scuse anticipatmantana de unde a iesit??in ce cantitate ca la ingrediente nu o vad...

reisnaor_2006 1

27.05.2015, 12:59

ce buna este,trebuie incercata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei cu taitei lati
  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de fasole uscata alba, cu loboda

de RODIMUR 7

ieri la 14:36

Salata de dovlecel, cu iaurt, marar si usturoi

de RODIMUR 7

pe 08.07 la 15:18

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni