Inghetata de capsuni

de Bunica in Dulciuri, 5 Iun 2009 | 5014 vizualizari

 

S-a incalzit si nepotilor mei le place fooooarte mult inghetata. Aceasta inghetata este favorita nepoatei mele..

 

INGREDIENTE

  • 400 g.frisca
  • 2 albusuri
  • 8linguri de zahar
  • 300g. capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Se curata de codite capsunile.

Se spala si se mixeaza.

Albusurile se bat spuma impreuna cu 4 linguri de zahar pana intorci vasul de mixer si albusurile nu cad din vas.

Se bate smantana impreuna cu 4 linguri de zahar pana isi dubleaza volumul.

Se amesteca frisca usor cu capsunile, apoi se toarna totul peste albusuri amestecand de jos in sus foarte usor.

Se pune compozitia in cupe sau casolete si se lasa in congelator 5-6 ore inainte de a fi consumata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 16:19

place rau de tot inghetata

Ale2312 1

25.03.2014, 13:29

Arata foarte bine si pare foarte gustoasa...dar am o intrebare,sper sa nu deranjez,imi cer scuse anticipatmantana de unde a iesit??in ce cantitate ca la ingrediente nu o vad...

reisnaor_2006 1

27.05.2015, 12:59

ce buna este,trebuie incercata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se toaca verdeturile
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!