Inghetata de capsuni

de Mimi_miss_u in Dulciuri, 8 Oct 2012 | 3013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • capsuni congelate - 250 g
  • smantana - 150g (de preferat grasa)
  • iaurt - 300g (de preferat gras)
  • zahar - 50-100g
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Se pun capsunile, jumatate din iaurt, jumatate din smantana si zaharul in blender si se amesteca pana se face o crema groasa.


Adaugam treptat iaurt si smantana si amestecam din nou.


Repetam pana cand compozitia obtinuta are o textura ca de inghetata.


Daca iese prea tare mai adaugam iaurt, daca iese prea moale mai adaugam fructe congelate.


Ornam si servim.


Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

09.10.2012, 12:51

Mmm delicioasa

Lau 1

09.10.2012, 15:17

delicioasa

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu capsuni