Inghetata de capsuni cu iaurt

de mirela0911 in Dulciuri, 20 Iun 2016 | 946 vizualizari

 

Tocmai buna pe caldurile astea! 

 

INGREDIENTE

  • 250 g capsuni
  • 3-6 lg zahar
  • 1 lg zeama de lamaie
  • 400 g iaurt gras
  • 150 ml frisca lichida
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni cu iaurt:

Capsunile se spala, se curata de codite si se pun intr-o craticioara. Se adauga zaharul peste ele si se lasa timp de 15 minute pentru a lasa sirop. Se aseaza craticioara pe foc si se lasa sa dea cateva clocote. Se lasa la racit.


Dupa ce s-a racit bine se amesteca cu iaurtul si zeama de lamaie. Frisca lichida se mixeaza apoi se amesteca cu iaurtul si capsunile. Se omogenizeaza bine, se toarna amestecul intr-o cutie si se da la congelator pentru minim 4 ore. La fiecare ora se scoate si se amesteca pentru a zdrobi acele de gheata care se formeaza.


Se serveste in cupe dupa preferinta.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot inlocui capsunile cu orice alt fruct preferat.

2

Fructele se pot zdrobi la blender, eu le-am lasat asa, sa se simta si bucati de fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

AndrutzaP 1

21.06.2016, 10:21

Foarte bunaaaa

mena29 1

21.06.2016, 12:21

Exact pentru caldura de afara! Super delicioasa!

Moni_alex 1

22.06.2016, 12:37

Delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Fantana de dragoste