Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Tocmai buna pe caldurile astea!
Capsunile se spala, se curata de codite si se pun intr-o craticioara. Se adauga zaharul peste ele si se lasa timp de 15 minute pentru a lasa sirop. Se aseaza craticioara pe foc si se lasa sa dea cateva clocote. Se lasa la racit.
Dupa ce s-a racit bine se amesteca cu iaurtul si zeama de lamaie. Frisca lichida se mixeaza apoi se amesteca cu iaurtul si capsunile. Se omogenizeaza bine, se toarna amestecul intr-o cutie si se da la congelator pentru minim 4 ore. La fiecare ora se scoate si se amesteca pentru a zdrobi acele de gheata care se formeaza.
Se serveste in cupe dupa preferinta.
Pofta buna!
1
Se pot inlocui capsunile cu orice alt fruct preferat.
2
Fructele se pot zdrobi la blender, eu le-am lasat asa, sa se simta si bucati de fructe.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult