Inghetata de curacao, pina colada si ciocolata

de laura_n in Dulciuri, 19 Iul 2012 | 3605 vizualizari

 

Este prima inghetata pe care am facut-o. Si desi am facut-o pt ca mi-am luat masina pt inghetata, nu am folosit-o :D
Dar a iesit excelenta, pe cuvantul meu de deliciosenie

 

INGREDIENTE

  •  500 ml iaurt indulcit (eu am folosit de la Muller)
  •  500 gr crema de branza
  •  300 ml frisca
  •  100 gr zahar pudra
  •  50 ml lichior de curacao
  •  50 ml lichior cocos Pina Colada
  •  100 ml ciocolata topita in prealabil,
  •  100 gr nuca de cocos
  •  cateva frunze de menta verde (tocata)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de curacao, pina colada si ciocolata:

Intr-un bol, batem frisca lichida pana se intareste si adaugam zaharul pudra si mai amestecam putin.

Adaugam apoi crema de branza si iaurtul dulce. Amestecam usor sa se omogenizeze.

Impartim compozitia in trei boluri (eu am folosit galetuse de iaurt).

 In prima punem lichiorul curacao si amestecam.

In cea ce-a doua, adaugam lichiorul de cocos si nuca de cocos si amestecam.

In cea de-a treia, adaugam ciocolata topita si menta tocata si amestecam.

Dam la frigider si din ora in ora scoatem de la congelator si amestecam in fiecare. Repetam operatiunea de vreo 3 ori, nu e nevoie de mai multe ori pt ca nu are de la ce sa formeze multe ace.

Se scoate intr-un bol pt inghetata si se toarna pe deasupra putin curacao pentru aspect.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de curacao, pina colada si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu 3 feluri de inghetata