Inghetata de fructe de padure

de Lavinia in Dulciuri, 1 Apr 2013 | 6529 vizualizari

 

O inghetata dulce-acrisoara pe care am servit-o alaturi de un tort super ciocolatos.
Reteta am preluato de la Miha .

 

INGREDIENTE

  • 400 g piure de fructe de padure
  • 3 linguri mari de miere
  • 350 g mascarpone
  • 200 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de fructe de padure:

Am amestecat piureul de fructe de padure cu mierea,apoi am adaugat treptat mascarponele si am omogenizat bine compozitia.

Frisca lichida am mixat-o bine pana s-a intarit(dar nu foarte tare) apoi am adaugat-o si pe ea compozitiei.

Am pus inghetata intr-o cutie mare si am introdus-o la congelator peste noapte.

Simplu,usor si delicios!

TIPS-URI

1

Se mai poate adauga miere daca vi se pare ca nu este suficient de dulce.

2

Piureul se poate strecura de seminte ,eu nu am mai avut timp dar nu s-au simtit deloc,

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Inghetata simpla de cacao