Inghetata de fructe de padure

de Lavinia in Dulciuri, 1 Apr 2013 | 2463 vizualizari

 

O inghetata dulce-acrisoara pe care am servit-o alaturi de un tort super ciocolatos.
Reteta am preluato de la Miha .

 

INGREDIENTE

  • 400 g piure de fructe de padure
  • 3 linguri mari de miere
  • 350 g mascarpone
  • 200 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de fructe de padure:

Am amestecat piureul de fructe de padure cu mierea,apoi am adaugat treptat mascarponele si am omogenizat bine compozitia.


Frisca lichida am mixat-o bine pana s-a intarit(dar nu foarte tare) apoi am adaugat-o si pe ea compozitiei.


Am pus inghetata intr-o cutie mare si am introdus-o la congelator peste noapte.


Simplu,usor si delicios!

 

TIPS-URI

1

Se mai poate adauga miere daca vi se pare ca nu este suficient de dulce.

2

Piureul se poate strecura de seminte ,eu nu am mai avut timp dar nu s-au simtit deloc,

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

deyutzky 1

04.05.2013, 23:21

Aurelia 07_07 1

04.05.2013, 23:32

Lavinia 1

05.05.2013, 02:39

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Profiterol la minut