Inghetata de lamaie

de Ina in Dulciuri, 12 Iul 2011 | 2477 vizualizari

 

Aromata si racoritoare .

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 150 g zahar
  • o fiola cu esenta de lamaie
  • coaja rasa de lamaie
  • 400 ml. frisca lichida
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de lamaie :

Galbenusurile se amesteca cu esenta de lamaie. Albusurile se bat spuma cu zaharul, apoi se amesteca cu galbenusurile si coaja de lamaie rasa. . Frisca batuta spuma se incorporeaza in prima compozitie. Se baga vasul la congelator cateva ore, dupa care inghetata poate fi servita.


Am servit-o alaturi de inghetata de ciocolata cu alune de padure si topping de caramel , realizata dupa metoda prezentata aici : http://www.bucataras.ro/retete/6593/parfe-tricolor-cu-nuca-si-alune.html




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de lamaie " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

mirela0911 1

14.07.2011, 08:19

buna inghetata, dar si cealalta e buna rau

Ina 1

14.07.2011, 18:10

Anamaria, iti dau o portie pe una de cuisoare

Ina 1

14.07.2011, 18:11

Mirela, cealalta e....durere !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Alba ca Zapada